İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Kemerdere İsmihan Ismet Suzer İlkokulu

Eyl

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 101. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların her karışı için canla başla savaşmış şanlı tarihimizin kahraman evlatlarının 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Uyum haftasından kareler.. Miniklerimiz okulumuza hoş geldiler. Eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz!

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi mesleki çalışmalarımız başlamıştır. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize güzel bir yıl diliyoruz.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ağu

Haz

Okulumuz 1. E sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz İlknur Şahin Göynü 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Mayıs- Haziran aylarında “I read, I understand, I tell” eTwinning projesinde yer alarak kitap okuma, anlama ve anlatma üzerine farklı yöntem ve teknikleri deneyimleyerek projenin yürütülmesine katkı sağlamışlardır.

Haz

Okulumuzun öğretmeni Ayşegül AKDOĞAN, eTwinning Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü kendisini tebrik ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz, Sınıf Öğretmenimiz Ayşegül AKDOĞAN'ın çabalarıyla eSafety Label Etiketini aldı.